FKG UNHAS News WORK TEAM STRENGTHENING EDUCATION CURRICULUM FACULTY OF DENTISTRY UNHAS

WORK TEAM STRENGTHENING EDUCATION CURRICULUM FACULTY OF DENTISTRY UNHAS

[:id]Kurikulum

Pertemuan awal Tim Kerja Penguatan Kurikulum Pendidikan Dokter Gigi FKG Unhas pada hari ini tanggal 16 Maret 2015 bertempat di Ruang Senat FKG Unhas.

drg. Ayub Irmadani A.,M.Med.Ed sebagai ketua tim kerja memimpin jalannya rapat. Dalam pertemuan ini, Tim Kerja terbagi 3 bagian yaitu:

1. Tim Kerja Program Sarjana

2. Tim Kerja Program Profesi, dan

3. Tim Pendukung

Dr.drg. Bahruddin Thalib, M.Kes.,Sp.Pros selaku Dekan FKG Unhas membuka pertemuan ini.[:en]Kurikulum

The initial meeting Strengthening Education Curriculum Working Team Dentist of Dentistry, Hasanuddin University in today on March 16, 2015 held at the Senate Room of Dentistry Unhas.

drg. Job Irmadani A., M.Med.Ed as chairman of the working team to lead the proceedings. In this meeting, the Working Group is divided into three parts:

1. Team Work Degree Program
  2. Work Team Professionals Program, and
  3. Support Team

Dr.drg. BahruddinTalib, M. Kes., Sp.Pros as the Dean of the Faculty of Dentistry Unhas opened the meeting.

[:]