FKG UNHAS News GUEST LECTURER

GUEST LECTURER

[:id]Kuliah Tamu

Prof. Norifumi Nakamura, DDS., Ph.D dari Kagoshima University Graduate School of Dental and Medical Sciences, Jepang membawakan kuliah tamu di Ruang Molar Fakultas Kedokteran gigi Universitas Hasanuddin dengan tema “Peran Dokter Gigi pada Pasien dengan Kelainan Kongenital” (Kamis, 30 April 2015).

Wakil Dekan I FKG Unhas Prof. Dr. drg. Edy Machmud, Sp.Pros(K) selaku Moderator memandu jalannya kuliah tamu tersebut.[:en]Kuliah Tamu

Prof. Norifumi Nakamura, DDS., Ph.D., of Kagoshima University Graduate School of Dental and Medical Sciences, Japan delivered a guest lecturer at room Molar tooth Hasanuddin University Medical Faculty with the theme “The Role of Dentists in Patients with Congenital Abnormalities” (Thursday, April 30, 2015 ).

Vice Dean of Faculty of Dentistry, Hasanuddin University Prof. Dr. drg. Edy Machmud, Sp.Pros (K) as Moderator guide this guest lecturer.

[:]