FKG UNHAS News VISIT OF DEAN OF THE FACULTY OF DENTISTRY, UMI

VISIT OF DEAN OF THE FACULTY OF DENTISTRY, UMI

[:id]UMI

Dekan, Wakil Dekan I Fakultas Kedokteran Gigi Unhas dan Direktur RSGM Unhas menerima kunjungan Dekan Fakultas Kedokteran Gigi Universitas Muslim Indonesia (UMI) Makassar pagi ini di ruang Dekan FKG Unhas (11/6/2015).

Pertemuan ini merupakan pertemuan lanjutan untuk membahas Kerjasama dalam bidang Pendidikan, penelitian dan pengabdian masyarakat.[:en]UMI

Dean, Vice Dean of the Faculty of Dentistry, Hasanuddin and Director of the Hospital Unhas receive visits Dean of the Faculty of Dentistry, University Muslim Indonesia (UMI) Makassar this morning in the Dean Faculty of Dentistry, Hasanuddin University (06/11/2015).

This meeting is a follow-up meeting to discuss cooperation in the field of education, research and community service.

[:]