FKG UNHAS News Break Fasting Together.

Break Fasting Together.

[:id]PTNBH

Buka puasa bersama yang dirangkaikan dengan sosialisasi Perguruan Tinggi Negeri Badan Hukum (PTN BH) di Fakultas Kedokteran Gigi Unhas (selasa, 7/7/15).

Dalam sosialisasi ini Prof. dr. Budu.,Ph.D.,Sp.M(K) dan Prof. Dr. Suratman,M.Si sebagai pemateri menjelaskan tentang karateristik Perguruan Tinggi Negeri Badan Hukum (PTN BH).

Sambil menuggu waktu berbuka puasa, Ustaz Husein memberikan ceramah tentang “Ibadah Puasa”.

Turut hadir pula para tamu undangan, Wakil Rektor III Dr. Ir. Abd. Rasyid J, M.Si, para Dekan, Wakil- wakil Dekan dalam lingkup Unhas serta civitas akademika FKG Unhas.[:en]PTNBH

Break fasting togetherand socialization State Universities Legal Entities (PTN BH) in the Faculty of Dentistry, Hasanuddin University (Tuesday, 07/07/15). In this socialization Prof. dr. Budu., Ph.D., Sp.M (K) and Prof. Dr. Suratman, M.Si as the speaker described the characteristics of Legal Entities of State Universities (PTN BH). Whilewaiting break fasting time, Ustaz Hussein gave a lecture about “fasting”.

It was also attended by the invited guests, the Vice Rector III, Dr. Ir. Abd. Rashid J, M.Si, Deans, representatives of the Dean in the scope of Hasanuddin University and academicians of FKG Unhas

[:]